09.06.2022

Stap voor stap richting duurzame woningbouw

Op het Bolton Event van 8 juni 2022 stond het thema duurzaamheid centraal. Directeur en mede-eigeneaar Peter Bol opende het event vervolgens zette trainer Heidi van Woudenberg uiteen welke uitdagingen er zijn op het vlak van duurzaamheid en hoe we dat met kleine stapjes kunnen oplossen. Arjan Ton vertelde daarna over de deelname van Bolton aan het convenant Duurzame Woningbouw, dat onder meer samen met de provincie Utrecht tot stand is gekomen.

Deelnemers konden tijdens de netwerkmomenten ook terecht bij een kleine stand van toekomstbestendigbouwen.nl, waar Marrit van der Schaar meer vertelde over de achtergrond van het convenant. Op het event maakte Bolton bekend dat er een Groene Menukaart 2.0 komt, dat duurzaam bouwen eenvoudiger maakt. Schaatser Mark Tuitert nam de deelnemers mee in zijn weg naar olympisch goud op de 1500 meter. Inspiratie om ook te gaan voor het hoogst haalbare als het gaat om toekomstbestendig bouwen.