03.04.2024

Iedereen nog 2 weken de kans om te reageren op versie 1.8 van het convenant

Reageren op de update van het convenant

We ontwikkelen het convenant verder; er komt een volgende versie aan. Op dit moment hebben we een update opgesteld, die we voor hebben gelegd aan onze partners. De meeste organisaties hebben al de kans gekregen om te reageren. We willen nu de overige partners en andere betrokkenen nog de kans geven om hun reactie te geven. Daarom houden we nu een ‘brede consultatie’. Iedereen heeft nog 2 weken (tot en met 16 april 2024) de ruimte om de enquête over versie 1.8 van het convenant in te vullen.

Vul ook de enquête in

Wil jouw organisatie ook aangeven wat er wel of niet in convenant 2.0 zou moeten staan? Stuur een e-mail naar info@toekomstbestendigbouwen.nl en wij sturen convenant versie 1.8 en twee nota’s die helpen om de verschillen tussen de huidige en de nieuwe versie snel te zien. Via een link in de e-mail kom je bij de enquête en kun je je feedback delen. Alvast dank voor je betrokkenheid!

We nemen alle feedback in behandeling. Na een weging bepalen we of de inbreng kan worden verwerkt voor versie 2.0. Inbreng die nog niet passend is voor nu, is dat wellicht wel voor de versie hierna. Na 16 april kunt u blijven reageren en feedback geven. Dat is voor de doorontwikkeling naar versie 3.0, die op termijn zal komen.