19.05.2022

Ballast Nedam Development lanceert klimaatpositief Natuurhuis van stro

Ballast Nedam Development zet een grote stap met het Natuurhuis en gaat klimaatpositieve rijwoningen van stro ontwikkelen. Dit is de uitkomst van een zoektocht naar een schaalbare klimaatpositieve rijwoning die eind vorig jaar startte. Hiermee wil Ballast Nedam Development het nieuwe normaal voor wonen in Nederland introduceren en een materialentransitie ontketenen. De combinatie van Strotec B.V. architecten|en|en| samen met Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen BV is gekozen tot winnaar van de Natuurhuis-prijsvraag.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Lees meer hierover op de website van Ballast Nedam Development

Beeld: Ballast Nedam Development – de afbeelding heeft geen directe relatie met het nieuwsbericht