23.09.2022

Dura Vermeer schaart zich achter het convenant Duurzame Woningbouw

Ook ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Midden West ondertekent op 29 september het convenant Duurzame Woningbouw. Dura Vermeer Bouw Midden West wil met dit besluit laten zien dat zij volledig bereid zijn om andere keuzes te maken als het gaat om onze planeet. Het doel van de ontwikkelende bouwer is omgevingen te ontwikkelen waar de samenleving van morgen mee vooruit kan.

“Gezonde leefgebieden ontwikkelen voor de toekomst doe je niet alleen. Alleen door samen op te treden kunnen er schaalvergrotingen plaatsvinden. Tegelijkertijd vragen de ontwikkelingen om ons heen om verder te kijken en rekening te houden met de omgeving en de mensen die er gaan werken, wonen en leven. Wij kijken ernaar uit om hier verder handen en voeten aan te geven”, aldus Marijke Nas – directeur Dura Vermeer Bouw Midden West

Met het ondertekenen sluit Dura Vermeer Bouw Midden West zich aan bij het platform Toekomstbestendig Bouwen. De organisaties gaan met elkaar verder om de gemaakte afspraak te vertalen naar de praktijk en delen kennis met elkaar om te leren hoe er nog duurzamer gebouwd kan worden.

Dura Vermeer voegt zich bij andere grote ontwikkelende bouwers zoals Ballast Nedam Development, Bolton Groep, Schipper Bosch en Trebbe die ook voorop willen lopen op duurzame woningbouw en daarom onderdeel zijn van het platform Toekomstbestendig Bouwen.