16.11.2023

Ruud Veltenaar verzorgt keynote op het Toekomstbestendig Bouwen-event!

Filosoof, spreker en schrijver Ruud Veltenaar verzorgt tijdens het Toekomstbestendig Bouwen-event een keynote. Veltenaar is bekend van het boek ‘Once Upon A Future’ en hij is Executive Member en voorzitter van de GlobalEtics Charter bij Beyond Bretton Woods, een internationale denktank die zich bezighoudt met het ontwerpen van een duurzaam economisch systeem dat voor iedereen werkt. 

Het event op donderdag 23 november belooft een onvergetelijke reflectie te worden, laat Ruud Veltenaar in een speciale videoboodschap weten. We gaan met hem nadenken over de transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Samen met organisaties die het convenant al gebruiken, nieuwe ondertekenaars en organisaties uit het hele land, die zich oriënteren om ook aan te sluiten.

Op donderdagmiddag 23 november 2023 vindt het tweede Toekomstbestendig Bouwen-event plaats. Dit keer in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Met (1) een update over het convenant, (2) een toelichting op de ontwikkelingen en (3) heel veel leerzame workshops over de dagelijkse praktijk van onze toekomstbouwers is dit een middag die je niet wilt missen! Door u in te schrijven via het inschrijfformulier kunt u toegang krijgen tot dit event.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Erbij zijn? Inschrijven kan nog tot en met maandag. 

Lees meer over het programma en bereikbaarheid in de aankondiging van het event

Voor vragen over het evenement kunt u een e-mail sturen naar event@toekomstbestendigbouwen.nl.